Nova dramska horor serija, koja je ugledala svjetlo dana ovih dana. Radnja serije se vrti oko Jane i Henrya koji se javljaju na oglas upravitelja zgrade na luksuznoj lokaciji New Yorka.

Upravitelj zgrade prije njih umro je u čudnim okolnostima, što samoj seriji daje jednu natprirodnu notu. Vlasnik zgrade, nevoljko i nakon oklijevanja odlučim im dati posao koji dolazi s lijepim beneficijama, tj. u samoj zgradi dobivaju stan na korištenje.

Kako radnja teče, upoznajemo likove, ali i samu zgradu koja ima crnu prošlost i još crniju sadašnjost.

Nakon dugonajavljivanih promosa, trailera i teasera, Pak Avenue je došao na male ekrane, što i ne čudi nakon izlaska sličnih serija u zadnje vrijeme. Ako bi samu radnju i seriju morali usporediti s nekom od već emitiranih, definitivno bi to bila American Horror Story / Američka horor priča, iako radnja se dosta razlikuje, a elemnti hororau ovoj seriji ponešto su drukčiji od AMSe.

Likovi su dobro okarakterizirani i već u prvoj epizodi upoznajemo preko desetak likova oko kojih će se vrtjeti sama radnja, iako ostali smo ponešto razočarani onim horor elementima koja smo očekivali u ovakoj jednoj seriji. Priča je više okrenuta dramskom prikazu, nego hororu.

Naravno, ovo je tek pilot epizoda pa ćemo seriji dati još koju šansu da popravi prvi dojam.

Idi na vrh