Naziv filma: My Bloody Valentine / Moje krvavo Valentinovo (2009.) 
Datum: 16.1.2009.
Redatelj: Patrick Lussier
Scenaristi: Todd Farmer
Uloge: Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith
Radnja: Harry Warden u ovome nastavku umjesto bombonjera i cvijeća poklanja kramp u čelo. Nakon što prođe punih 10 godina od masakra na dan Valentinova, Tom se vraća kući, gdje za kratko vrijeme postane glavni osumnjičeni za navedena ubojstva. Na dan Valentinova, scenarij se ponavlja i žrtve redaju.
Zemlja: SAD
Trajanje: 101 min
IMDb ocjena: 5.5
Naša ocjena: 5.1/10 
 
RECENZIJA:
 

Remake kultnoga slashera, kada je došao na filmska platna, izazvao je mix kritika, od onih pozitivnih koji bi ga hvalili, do onih nešto negativnijih. Dok je nekima sam remake bio puno bolji, jer ipak je u 3D verziji, neki su komentirali da se isti nije trebao ni snimati. Naravno, morali smo ga pogledati, kako bi sami procijenili i na kraju ocijenili ovu verziju već svima poznate priče.

Krvavo Valentinovo itekako je ispunilo očekivanja i položilo ispit i kod onih najstrožih kritičara. Doduše, film je na svjetskoj ljestvici dobio ocjenu 6/10, neki će reći premalo, no ako imate na umu da se radi o remakeu i to ovakve vrste filma, Krvavo Valentinovo prošlo je i više nego dobro. Veliki plus dajemo odličnoj 3D tehnologiji i jako dobrim specijalnim efektima.

Iako će ga većinom kritičari uvijek kritizirati, ipak je svima bitnija publika i zarada. Film je položio oba testa, te je zaradio preko 50 milijuna dolara što je i više nego solidna zarada ovakve vrste podžanra.