Naziv filma: It I Miss U /Nedostaješ mi (2012.)
Datum: 03.03.2012.
Redatelj: Monthon Arayangkoon
Scenarist: Monthon Arayangkoon
Uloge: Jesdaporn Pholdee, Apinya Sakuljaroensuk
Radnja:Ljubav i horor teško idu zajedno, no u ovoj ispričanoj priči su vrlo usko povezani.  Kada Thanova ljubav života Nok, pogine u automobilskoj nesreći nekoliko nedjelja prije vjenčanja, Thanu se sruši cijeli svijet. Kada Nok krene progoniti Thanovu kolegicu Bee, za nju počinje prava borba za život.
Zemlja: Tajland
Trajanje: 118 min.
IMDb ocjena: 5.6
Naša ocjena: 6/10 

I Miss U ili originalnog naziva Taa Ruk Chan, Ya Kit Teung Chan, u prijevodu na engleski  If you love me, dont miss me, koji je na kraju preveden kratko I Miss U ili Nedostaješ mi, najgledaniji je tajlandski horor film koji je izašao 2012. godine. Sudeći prema nazivu filma, lako je zaključiti da se radi o romantičnome filmu, no na jedan drugačiji način. Azijski filmovi su zadnjih par godina počeli sve više osvajati filmsko tržište, a Nedostaješ mi je jedan od kvalitetnih i svakako gledljivih filmskih uradaka iz azijske radionice.

Iako će većina možda biti skeptična prema samome filmu, s jedne strane imamo romantiku koja je temelj priče i scenarija, dok s druge strane imamo nepoznate glumce, film je iza sebe ostavio vrlo pozitivne kritike, ne samo u Tajlandu gdje je i izašao već i u drugim zemljama gdje je duže vrijeme bio na filmskim top listama.  O kvaliteti većine njihovih filmova nema potrebe ni pisati, pošto i sami znamo da zbog malog tržišta azijski filmovi odišu određenom dozom kvalitete koju nema većina holivudskih filmova koje gledamo svaki dan.

Ono što bi posebno istaknuli kao veliku kvalitetu samog filma je njegov soundtrack. Odlična glazbena podloga je prisutna kroz cijeli film, kako u onim ljubavnim i romantičnim scenama tako i u onim strašnim scenama koje bi nas trebale prestrašiti. Doduše, takvih je scena malo, no sasvim dovoljno za tako napisan scenarij. Ovo nije jedan od onih azijskih filmova koji su puni scary scena od kojih nam se ledi krv u žilama, ovo je jedan od onih filmova koji zbog odličnog scenarija i odlične ljubavne/horor priče, zaslužuje vašu pažnju.