Naziv filma: Paranormal Activity / Paranormalno (2007.)
Datum: 16.10.2007.
Redatelj: Oren Peli
Scenaristi: Oren Peli
Uloge: Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Fredrichs
Radnja: Katie i njezin dečko Micah žive zajedno već tri godine i najednom ih nešto počinje proganjati dok spavaju. Katie otkriva Micahu da nju, otkad je imala osam godina, nešto opsjeda. Skeptični Micah kupuje kameru kako bi snimio paranormalnu aktivnost u kući tijekom noći.
Zemlja: SAD
Trajanje: 86 min
IMDb ocjena: 6.3
Naša ocjena: 6.8/10 
 
RECENZIJA:
 
Prema ovom filmu bili smo dosta skeptični, toliko da ga uopće nismo ni mislili recenzirati. Najveći razlog bio je taj što je film bio razvikan kao najstrašniji horor, a kada nekome filmu date takav pridjev, onda očekujete jako puno, a kako to prilči dobijete jako malo.


Nakon nekoliko mjeseci, nakon što je izašao, ipak smo ga odlučili pogledati, sada kada se prašina slegla i nakon što su se slegle vijesti da su ljudi bježali iz kina i slični scenariji.
Znači tu upoznajemo taj mladi par čiju kuću počinju opsjedati duhove. Snimanje je kroz kameru samoga para i dosta uvjerljivo oni nama donose tu priču.
Naravno ima elemenata koje bih izbacili, ali ok, ne narušavaju previše sam dojam filma.
Kraj onako, neočekivan.

Dosta sam se dvoumili, da objavimo ovu recenziju ili ne. Ipak stranica preporuča filmove, a u to ne spadaju neki koje vam ne bi preporučili, ali s druge strane ako smo ga pogledali mi, možete i vi.

Pogledajte ako imate vremena, da bar budete u toku s tom paranormalnom pojavom.