Sinoć je i službeno puštena nova treća sezona ove mega uspješne serije The Walking Dead.

U 22.00 sata na FOX kanalu, svi fanovi mogli su nakon mjeseci čekanja uživati u prvim premijernim minutama treće sezone. Ako niste pogledali prvu epizodu, preskočite ovaj članak.

Kako smo mogli vidjeti, po Loriniom trbuhu, zaključujemo da je prošlo nekoliko mjeseci od zadnje epizode druge sezone. Cijela ekipa, predvođena Rickom, napokon je došla do zatvora kojeg smo mogli vidjeti u svim trailerima i najavama prije same sezone.

Moramo pohvaliti i makljažu samih zombija, koja je u ovoj prvoj epizodi nadmašila cijelu drugu sezonu. Toliko krvi i sakaćenja nismo vidjeli u obje prethodne sezone.

I dalje je tu u stalnoj postavi i gore spomenuta Lori, koja samo što ne rodi, Rickov sin Carl, koji više ne priča s Lori, a razlog ćemo sigurno saznati u nadolazećim epizodama.

Pitanje koje se postavilo u samom prvom nastavku je oko života Lorinog djeteta. Kao što znate na kraju druge sezone saznali samo da su svi nositelji virusa, ali ako je Lorino dijete mrtvo, moglo bi krenuti "jesti" Lori i prjie samoga porođaja.

Ne preostaje nam ništa drugo nego i dalje ostati uz nove nastavke The Walking Deada.

Idi na vrh