Kada su u pitanju podvale od kojih se većina 'uneredi' i 'umre od straha' opcija je jako puno. Youtube je zbilja pun stvarno svakakvih podvala koje ljude dovode do ruba živčanog sloma, najviše zbog pretprljenog straha prilikom same podvale. 

Još prije par mjeseci pisali smo o najstrašnijim horor spačkama koje smo pronašli na Youtube servisu - članak se nalazi ovdje Najbolje horor spačke!

No, jeste se kada zapitali koliko daleko mogu ići te podvale? Ako niste, ekipa iz Dm Pranksa rado će vam odgovoriti na ovo pitanje. Naime, zadnjom podvalom, koja je uključivala nekoliko klaunova, pokoju sjekiru te razbijanje lubanje pred očima onih koje plaše, ekipa je zaradila više ni manje nego mjesec dana zatvora.

Gledajući samu podvalu koju su netom prije zatvaranja i objavili na svome kanalu, rekli bi zasluženo su ih zatvorili. Naravno, ima i onih koji smatraju da sud nije dobro shvatio šalu, koja je doduše neslana, ali je ipak šala. Bilo kako bilo, vjerujemo da im unatoč zatvoru ovo neće biti sigurno posljednja spačka koja je njihove žrtve dovle askoro pa do ruba živčanog sloma.

Uz to, 'mokrenje u gaće' je popratni dio većine njihovih spački, što naravno ni ne čudi. Doista se nadamo da nitko od vas, a bome ni od nas neće postati dio takve jedne, blago rečeno 'nepodopštine'.

Povezane vijesti i filmovi

Idi na vrh