Kako se bliži kraj neke ultra popularne serije, publika počinje biti zabrinuta što gledati nakon što njihov omiljeni 'pleasure' završi? Puno više od publike budu zabrinuti tvorci same serije, ali i kuća koja ju prikazuje, jer ako se serija popularna, onda donosi profit. A 'ubiti' koku koja nese zlatna jaja svakako nije nikada dobro rješenje.
Nažalost, u većini slučajeva, snimanje raznoraznih spin-offova završi katastrofalno i brzo se ugase. Posljednjih mjeseci najviše se priča o snimanju spin-offa serije The Walking Dead / Živi mrtvaci, pod nazivom 'Fear the Walking Dead'.
 
 
'Fear the Walking Dead' počeo se snimati ove godine, a dobio je i službeni datum premijere, a to je 23. kolovoz. Serija će se prikazivati na AMCu, a pratit će radnju i događaje koji se događaju dok je Rick Grimes još u komi.
Gledajući na samu radnju, rekli bi da je 'Fear the Walking Dead' više usporedna priča, nego prequel kako ju svi mediji najavljuju.
Što se tiče same radnje, ona će po riječima tvoraca biti puno mračnija nego što je slučaj u 'Živim mrtvacima', jer će se fokusirati na podrijetlo same bolesti i na utjecaj koji je virus imao na same ljude.
 
 
Uz podrijetlo samog virusa, radnja se fokusira i na opasnost koja vreba iza svakog ugla i prikazuje kako će se ljudi nositi s nepoznatim virusom i svime onime što sam virus donosi. U globalu, vidjet ćemo civilizaciju koja se urušava.
 
Izvršni producent serije je Robert Kirkman, koji je ujedno i autor stripa 'The Walking Dead'.
 
U seriji će glumiti: Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Elizabeth Rodriguez i Mercedes Mason, a u prvoj sezoni očekuje nas čak 6 epizoda.
 
Idi na vrh