8. listopad, vjerojatno je većina ljubitelja horor žanra rezervirala za male ekrane i početak nove sezone Američke horor priče. I doista, otvaranje nove sezone ispunilo je visoka očekivanja. Prva sezona bavila se duhovima, u drugoj smo uživali u Ludnici, koja slovi za jednu od najbojih sezona ove franšize, dok smo u trećoj pratili rat vještica. Četvrta sezona upoznaje nas s mnoštvom vrlo uvrnutih likova, kojima je glavni zadatak da vas dobro preplaše. Što im ne bi trebao ni biti neki veliki problem, jer svatko od njih jeziv je na svoj 'freak' način.
Pod palicom Else, voditeljice Freak Showa, svaki lik izazvat će određenu dozu straha.
 
Opening same serije također je ostavio jako pozitivan utisak, a iskreno, ništa manje nismo ni očekivali. Kvaliteta koju Ryan drži godinama i u Freak Showu pokazala se kao najbolji adut ove serije.
Uz to, stalna glumačka ekipa, koju čine vrlo kvalitetni glumci, počevši od same Jessice Lange, S. Paulson, K. Bathes, E. Petersa, samo su dodatan poticaj da krenete gledati ovo serijsko remek djelo.
Novih 12 epizoda je pred nama, za koje nimalo ne sumnjamo da će ispuniti sva vaša freaky očekivanja. U nastavku vam donosimo najavu za drugu epizodu.
 
 
Idi na vrh