Jako se dugo  špekuliralo o novim nastavcima poznatoga horor filma 'Vrisak', koji je u svoje vrijeme bio sinonim za horor žanr. Maska koju je nosio glavni negativac Vriska postala je zaštitni znak samoga filma i dan danas postoji jako mali broj ljudi koji nisu upoznati s ovim filmskim serijalom. Novi nastavci filma se sigurno u dogledno vrijeme neće snimati, ali zato će se snimati serija o poznatome ubojici iz gore spomenutog filma.

Ustvari, snimanje je u tijeku, trailer je već izašao, a prije nekoliko dana je izašla i prva promo fotografija na kojoj se jasno vidi izgled maske koju će ubojica nositi u samoj seriji.

Većina će se nažalost složiti s činjenicom da nije trebalo mijenjati masku koja je toliko godina bila zaštitni znak samog Vriska, no kreatori serije su morali masku prilagoditi radnji serije, a njezina izmjena u strašniju, nekako će više odgovarati samoj priči. Barem tako kaže Wes Craven, kreator filma 'Vrisak', koji ju opisuje kao 'kul i zastrašujuću', no nije to ono što je i on sam očekivao.

Trailer i maska su u nastavku.

 

Povezane vijesti i filmovi

Idi na vrh