Ovih dana na raznim horor stranicama koji se bave recenzijama horor filmova, šuška se da je u planu snimanje osmog Saw nastavka. Vjerojatno ste barem u ovih nekoliko godina pogledali barem jedan nastavak, ili ste okorjeli fan pa ste pogledali svih sedam, pa i onaj zadnji u 3Du i vjerojatno ste sad u nevjerici i razmišljanju o čemu bi se u osmom nastavku i radilo? Glavni likovi su svoje 'karijere' završili, priča je maksimalno dovedena do kraja i što onda na kraju preostaje? - Naravno, prednastavak svega onoga što je prethodilo u posljednjih sedam nastavaka.
 
Ideja i nije loša, jer nema se tu što puno razmišljati o tome što i kako. Saw je specifičan serijal koji ima samo jedan cilj, a to je gledatelje zgroziti s raznoraznim načinima ubijanja i pokazati koliko treba biti jaka ljudska želja za životom. Premisa i više nego jednostavna, samo treba mašti pustiti na volju.
 
Film bi slijedeće godine mogao ugledati svjetlo dana, a nosit će naziv Saw: Legacy, dok će se scenarija primiti poznati dvojac Pete Goldfinger, Josh Stolberg.