Iako se prošle godine nešto pisalo o horor filmu 'Gnjev mrtvih' u kojem glumi prekrasna srpska glumica Katarina Radivojević, tek je ovih dana trailer samoga filma zapeo za oko široj horor publici. Pod nazivom 'Wrath of the Dead', Katarina glumi vješticu Morenu, koja se bavi vlaškom magijom. Radnja filma je smještena u malom gradiću zapadne Amerike, gdje se odjednom mrtvi krenu dizati iz grobova i postaju nezaustavljiva sila. U pomoć, kako bi zaustavili zombije, uskočit će bivši CIA-in agent Mortimer Reyes (Ken Foree).
 
Film je u kina trebao ići ove godine, ali po svemu sudeći isti nećemo ugledati do sredine 2017., kada ćemo imati priliku vidjeti kako se lijepa Katarina snašla u ulozi zle vještice. Sudeći po traileru, koji izgleda pomalo jeftino, no nećemo odmah osuditi nešto samo zato što je 'naše i vaše', pričekat ćemo sami film pa tek onda dati svoju ocjenu. Pohvalit ću samo glazbenu podlogu samoga trailera, koja se savršeno uklopila u atmosferu.
 
Redateljske palice uhvatili su se Milan Konjević i Milan Todorović, dok se uz Katarinu u filmu pojavljuje još srpskih glumaca.