Svi vi koji nas već godinama pratite kako smo online, vjerojatno ste upoznati s našim nagradnim igrama kroz koje smo uvijek težili da književnost, u ovom slučaju 'horor književnost' približimo našim posjetiteljima i da kroz drugačiju perspektivu, onu književnu, horor žanr približimo svim ljubiteljima horora. Uvijek do sada kada bi organizirali neku takvu nagradnu igru, odaziv je bio i više nego dobar i nametnuo se zaključak da veliki dio ljubitelja ovoga žanra itekako voli 'proživljavati' horor priče u pisanome obliku. Najčešće su to bili romani svjetski poznatih horor pisaca, u kojima se kao i uvijek nametnulo jedno vrlo poznato i slavno ime. 
Dakako, riječ je o Stephenu Kingu, jednom od najhvaljenijih pisaca današnjice i vrlo je mala mogućnost da se do sada niste susreli s nekim njegovim književnim djelom, koje je vjerojatno pretvoreno ili će biti pretvoreno u seriju iili film.
 
Kada 'preletimo Zemlju' i vratimo se na naše prostore u potragu za mladim i nadarenim piscima, shvatimo da ne moramo ići toliko daleko da bi uživali u kvalitetno napisanoj priči. I na našim prostorima postoje nadareni ljudi, čija imena vjerojatno ne odzvanjaju toliko daleko poput imena svjetski poznatih autora, no to ne znači da su njihova djela manje kvalitetna, dapače, ona su nam itekako dostupna i 'spremna' da u njima uživamo.
 
Kako bi vam upravo ta imena približili, odlučili smo jedan kutak naše stranice posvetiti upravo takvim autorima i njihovim talentima. 
 
U prvom 'nastavku' naše nove sekcije 'HOROR ZOOM', upoznajemo vas s mladom i nadarenom autoricom Jelenom Hrvoj, te vas vodimo u svijet njezina dva horor romana pod nazivima: 'Štorka' i 'Durgina kuća'.
 

 
Svi ljubitelji Kingovih romana mogu još jedanput uprijeti prstom u njegov novi roman i reći “Ecce liber!”. Još jednom King se našao korak ispred svih i iskoristio svakodnevno da bi prokazao jezivo. Mobiteli nas okružuju sa svih strana, postali su nezaobilazan zajednički nazivnik današnjice i čini se da nemaju namjere nestati. Zato se King pobrinuo da u njegovu novom romanu nestanemo mi – ljudska rasa.

 U jednom danu preko mobitelske mreže neobjašnjivi virus učinit će sve one koji se posluže mobitelom ludim – ili će ih natjerati da se ubiju. Samo onaj mali postotak populacije koji ne posjeduje mobitel, ili je imao sreću da im je upravo iscurila baterija, preživjet će kataklizmu globalnih razmjera. Clayton Riddell, mladi crtač stripova, upravo je prodao svoj autorski projekt jednoj od najvećih izdavačkih kuća, Dark Horse, kada je Impuls počeo svoj ubojiti pohod. U prvim satima užasa Clayton će pokušati naći put kući iz poludjelog Bostona gdje svatko ubija svakog, do gradića u Novoj Engleskoj gdje su njegova žena i sinčić možda preživjeli opću ludnicu.
 

Idi na vrh