Kako je naš programer Danijel ovih dana u potrazi za novom horor pozadinom koja bi krasila našu stranicu, odlučili smo mu pomoći u odabiru (pošto je neodlučan, a kad je neodlučan onda je naporan :) ) na način da i vas uključimo u izbor iste.
Tj. odlučili smo od samog odabira osmisliti nagradnu igru u kojoj ćemo Vas naravno nagraditi i ponekom nagradom. :)

Vaš zadatak je slijedeći:

Na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u razdoblju od 28.05. - 10.07., poslati nam jednu sliku za koju smatrate da bi ista bila idealna pozadina naše stranice.
No naravno, ne tražimo od Vas da odete na Google i skinete od negdje sliku te nam neku od tamo pošaljete. Od Vas tražimo da nam pošaljete neku, isključivo Vašu sliku, tj. ne Vas kao osobe, već ono što ste sami negdje uslikali mobitelom ili aparatom. Sve slike koje su skinute s neta, ne mogu sudjelovati u nagradnom natječaju.
 Vaša slika mora biti najmanje 1600x1200 piksella (većina pametnih telefona i aparate koriste i veće rezolucije, tako da s tim nećete imati problema, što veća rezolucija slike, to je slika čistija i bolja.

Pobjednika ovog 'Foto Horor natječaja', čiju ćemo sliku i koristiti kao pozadinu, ćemo nagraditi vrijednim nagradama.

I to:
  • 2 ulaznice za nadolazeći horor film Deliver Us from Evil (2014), tj. Izbavi nas od zla, koji se u kinima kod nas počinje prikazivati od 10.07.2014. godine.
  • Uz ove dvije ulaznice, dobit ćete i horor roman REANIMATOR I DRUGE PRIČE, slavnoga H.P Lovecrafta.

U slučaju da na mail ne pristigne dovoljan broj slika, produljit ćemo rok za slanje istih, kao i sami datum završetka igre. U tom slučaju nagrada za sliku koja bude odabrana kao najbolja, bit će gore navedeni horor roman, dok ćemo kino ulaznice podijeliti kroz neku drugu nagradnu igru, kako iste ne bi propale zbog termina prikazivanja filma.

Primjer vlastite fotografije koja bi se mogla koristiti kao pozadina naše stranice:

http://www.hororvizija.net/images/primjer-pozadine.jpg

Ovu sliku je snimio član našeg uredništva. Kao što vidite na slici je jedan stari tavan, koji ima sve što bi jedna slika, tj. horor pozadina trebala imati. 

Napomena:
Samim sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri i samim slanjem Vaše slike, slažete se da Hororvizija.net postane 'vlasnik' Vaše fotografije i da istu smije koristiti za vlastite potrebe, gdje i koliko puta želi. Također, slažete se da je Vaša slika od sada vlasništvo Hororvizije i da ju nećete slati trećim osobama.
Hororvizija.net zadržava pravo da nakon natječaja i nakon što nagradna igra završi ne koristiti nagrađenu sliku kao dio svoje stranice, ako ista ne ispunjava tehničke i vizualne kriterije koje sama stranica traži.
Hororvizija.net se obvezuje da će unatoč tome, ako se dogodi da niti jedna slika ne bude korištena kao pozadina, ipak nagraditi nekoga i dodijeliti gore navedene nagrade.

Očekujemo Vaše fotografije!
Sretno!