Nakon dosta odgađanja, instaliranja, sređivanja i ostalih 'ivanja', sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo od danas na novom poboljšanom dizajnu. Iako smo na novu, plaćenu temu imali planove prijeći još prošle godine, to se nažalost nije dogodilo. Što zbog toga što se cijela stranica morala prilagoditi novome skinu, što zbog financija, pošto plaćena tema i ima svoju cijenu.

Nova verzija, internog imena Hororvizija v2.0 donosi pregršt noviteta, što s administratorske strane uređivanja, što s korisničke strane, koja poboljšava vrijeme provedeno na samoj stranici.
Najvažniji novitet koji je donijela plaćena tema je svakako mobilna verzija Hororvizije, koja je sada dostupna za većinu vašim pametnih telefona koje pokreće Android, iOS (IPhone uređaji), Windows Mobile, BlackBerry itd.

Uz to, značajnija promjena dogodila se u fontu samih članka. On sada više nije onaj mali, zbijeni Arial, već su svi tekstovi prebačeni na puno 'jasniji' i veći font, Verdanu. Također stupčane kategorije, ali i naslovi recenzija i članaka, dobili su svoj, personalizirani font. :)

Bitno je spomenuti da je od sada dostupan i gumb 'Go to Top' kojeg ćete primjetiti na sredini vašeg monitora, čim se spustite prema dnu stranice. Jednim klikom i vraćeni ste na sam vrh, bez nepotrebnog skrollanja. Zgodno, zar ne? :)

Jedna od promjena dogodila se i u Menu izbornicima, koji su od sada dobili na transparentnosti i puno su efektniji nego prije.

U svakom slučaju, promjena je još dosta, no ostavljamo ih da ih otkrivate sami, a mi ćemo i dalje nastaviti poboljšavati našu i Vašu stranicu, kako bi i dalje uživali u novim recenzijama i vijestima iz svima nama zanimljivog 'horror' svijeta!

Također, svoje prijedloge, ali i pohvale te kritike slobodno ostavljajte kroz komentare ovoga članka, kroz koje također možete prijaviti i možebitne bugove, tj. greške na koje naiđete čitajući samu stranicu.

Vaša Hororvizija


Vjerojatno ste ovih dana mogli primjetiti novo ruho naše i Vaše omiljene horor stranice! I dok smo osim novog dizajna, promijenili i samu naslovnicu stranice, uveli smo i neke druge promjene, koje će svima nama omogućiti što veću ugodnost pri korištenju same stranice.
Najveća od svih promjena je novi izgled recenzijskoga članka, koji za razliku od staroga, ovoga puta pruža puno više informacija o samome filmu. Svi objavljeni članci polako će se prebaciti u taj novi 'layout'...
Idi na vrh