Vjerujemo da ste kao i mi uvijek nakon gledanja nekog horora istom dali virtualni palac gore, iliti TOP ili ste ga ugasili na pola (ili ako ste mazohist pa ste gledali do kraja unatoč tome što je film totalno glup i dosadan) istome dali apsolutni palac dolje, iliti FLOP.

To od danas možete učiniti i na našim stranicama. :) Kako?
Svaki mjesec dana, ekipa hororvizije uz Vašu će pomoć izabrati jedan horor film kojem ćemo dati apsolutni palac gore (TOP), a s druge strane ćemo odabrati jedan horor film kojem ćemo dati apsolutni palac dolje (FLOP).

Horore koji dobiju svoj zasluženi palac, na kraju mjeseca objavit ćemo u ovoj kategoriji, kroz koju ćete uvijek moći pratiti što obavezno preskočiti i ne trošitit vrijeme, a što je apsolutna preporuka horor ljubitelja i uredništva naše stranice.

Svoj top/flop prijedlog možete slati na naš mail info(@)hororvizija.net u bilo koje vrijeme, pošto ovaj izbor nema određen vremenski rok.
Dovoljno je da napišete kojem filmu dajete palac gore (top), a kojem palac dolje (flop). Bilo bi dobro da navedete i razlog vašeg glasa, ali taj dio je neobavezan.

Nekoga od vas na kraju svakog mjeseca iznenadit ćemo nekom simboličnom nagradom (neki horor DVD film, horor poster, kinoulaznice, bon za mobitel i sl.) :) A svi oni koji barem jednom pošalju ulaze u nagradni krug, u kojem ćemo na kraju godine izabrati jednoga od vas i nagraditi 'malo većom' nagradom, što točno, za sada neka ostane tajna.

Nemate što čekati! Čekamo vaše prijedloge! I sretno!