Kako nam se bliži Noć vještica, tj. 31.10. kada će svjetlo dana ugledati dugonajavljivani horor remake Carrie (2013.), Hororvizija.net, ekskluzivno vam donosi do sada neviđeni titlovani prilog  o snimanju samoga filma.

U prilogu  glavne glumice filma, Chloe G. Moretz i Julianne Moore, komentiraju same likove, ali i govore o tome kako je teklo samo snimanje filma.

Kao i original iz 1976. godine i sam remake temelji se na uspješnoj knjizi kralja horora Stephena Kinga, dok je film 'Carrie' adaptacija horor priče o mladoj djevojčici Carrie White (Chloe G. Moretz), koja postane žrtva svojih vršnjaka, ali i vrlo religiozne majke (Julianne Moore) koja ju svojim teroriziranjem  natjera da upotrijebi telekinetičke moći koje posjeduje i osveti se svima onima koji su ju maltretirali.

I dok su mnogi kritičari i prije same premijere objavili 'oštre' kritike zbog diranja u ovaj kultni horor iz 1976. godine,  većina njih se priklonila onima koji su odlučili remakeu dati šansu da na bolji, tehnološki napredniji način prenese ovakvu jednu horor priču.

Osim slavne glumačke postave, u prilog filmu ide i datum same premijere. Kao što smo gore i naveli, dan Noći vještica je i više nego prikladan za pogledati ovakav jedan horor film.

Prilog je u nastavku članka, kao i informacije o nagradnoj igri u kojoj najsretnijima dijelimo kinoulaznice za premijeru, te titlovani trailer.
Galerija slika:Sudjeluj u nagradnoj igri Hororvizije, koja zajedno u suradnji s Continental filmom, dijeli 10 ulaznica za samu premijeru!
Više o tome na linku: Osvoji kinoulaznice za Carrie (2013.)!
Idi na vrh