Kraj godine svakako je vrijeme kada se marljivo radi na sastavljanju svakakvih lista, pa tako i filmskih. Neki dan smo objavili listu najboljih horor ostvaranja, koja smo mogli gledati kroz 2014. godinu. Ako još niste pročitali, brzo klik na listu najboljih horor filmova.
No, osim liste najboljih horor filmova, ovoga puta donosimo tri najgora horor ostvarenja u 2014. godini. Bez obzira što vam rekli, ova tri horora svakako preskočite, jer ne isplati se svoje dragocjeno, slobodno vrijeme, potratiti na gledanje ovih horor užasa.
 
U nastavku članka provjerite koja su se tri horora bez premca zaslužili titulu najgorih u prošloj godini.
 
 
Treće mjesto najgoreg horor filma 2014. čvrsto je zauzeo film A Haunted House 2.
Iako smo ga mislili staviti na prvo mjesto liste, smatramo da je treće mjesto, najgoreg horor ostvarenja i više nego dovoljno. Od loše glume, bezveznih glumaca, pa sve do još besmislenijeg scenarija, koji je uspio od obične parodije napraviti ovakvo filmsko smeće, sasvim zasluženo treće najgore mjesto horor liste.
Da stvar bude žalosnija, šuška se da se sprema i treći nastavak. Blago nama.
 
 
Drugo mjesto je zauzeo dugonajavljivani horor Devil's Due.
Stvarno smo se iskreno radovali ovom horor uratku te s nestrpljenjem čekali da napokon ugleda svjetlo dana, no nažalost kako to često i biva, ispostavilo se da se radi o vrlo 'mlačnom', predosadno i bezveznom horor filmiću, koji je sve samo ne strašan.
Ugasili smo ga na pola i zauvijek zaboravili.
 
 
 
 I za kraj, prvo mjesto najgorih horor ostvarenja zasluženo je osvojio film I, Frankeinstein.
Unatoč odličnoj temi i podlozi koju je imao sam film, jer složit ćete se s nama, Frankeinstein je stvarno nepresušno vrelo ideja od kojeg se može napraviti odličan horor film, ovo filmsko ostvarenje je razočaralo i publiku i kritičare. U moru loših stvari, svakako bi izdvojili groznu glumu, koja je na momente negledljiva, bezvezne generičke likove, blagu i dosadnu akciju, uglavnom jedan veliki gubitak vremena.
 
Idi na vrh