Prirediti nekome dobru spačku je svojevrsna umjetnost. Akteri se moraju potruditi osmisliti što bolju foru koja će nepoznate ljude izbaciti iz 'takta' i natjerati ih da povjeruju da se to nešto zbilja i događa.
No kada spačka prelazi granice horora i od aktera iziskuje da te preplaše i uvjere u nešto nadnaravno što se trenutno događa oko tebe, zadatak postaje još teži.
 
Potrudili smo se pretražiti Youtube i za vas izvući najbolje horor spačke koje su itekako ispunile gore navedene uvjete i sudionicima priredili prave doze straha i jeze.
 

1. Horor lutka Annabelle

Prije nego je sam film Annabelle krenulo u prikazivanje, marketing filma došao je na odličnu ideju i oživio je lutku, a sve u svrhu promocije istoga. Kako su sudionici reagirali na oživjelu Annabelle, ali i na paranormalne aktivnosti u sobi u kojoj se nađu, pogledajte u videu.
 
 
 

2. Carrie i paranormalno

Svi znamo za filmsku Carrie koja je od obične povučene djevojke postala nemilosrdan ubojica s tele moćima. Kako su ljudi reagirali kad se ista scena s maturalne večeri dogodi u kafiću gdje bezbrižno piju svoju kavu, pogledajte u nastavku.
 
 
 

3. Poludjeli Chucky

Zamislite situaciju: Bezbrižno sjedite na stanici čekajući autobus. Negdje je oko 1 ujutro. Odjednom svjetla vaše stanice krenu treperiti, a iz horor postora za film Chucky čujete neki jezivi smijeh. Sami sebe uvjeravate da krivo čujete, no u jednom trenutku oživjeli Chucky iskoči iz postera i želi vas izbosti. Jezivo.
 
 
 

4. Krvavi mix Carrie i Samare

Što učiniti kada se odjednom iza vas pojavi krvava 'pojava' Carrie i Samare iz horora Krug? Što drugo, nego bježati koliko vas noge nose.
 
 
 

5. Duh u dizalu

Još jedna jako jeziva skrivena kamera dolazi nam iz Brazila. Riječ je o duhu u dizalu koji se u trenutku pojavi kraj vas i krene vrištati. Što vi možete učiniti? Isto vrištiti.
 
 
Idi na vrh