Od maloga bloga, pa sve do stranice na kojoj rado boravimo danas, vjerovali ili ne, prošlo je pune tri godine. Točnije 11. travnja bit će pune tri godine kako je portal Hororvizija.net online!
Na samom početku nas je svega bilo troje, te smo se kao prava obitelj svakim mjesecom sve više širili i gradili. Pune tri godine poslije, sam portal čini jedan pravi urednički tim koji se trudi svojim recenzijama i news člancima uveseliti sve horor fanove.
Ono što nas posebno raduje su nagradne igre koje redovno  organiziramo upravo za Vas čitatelje i horor fanove, koji rado navratitte na stranice Hororvizije.
Odavno smo prestali brojati koliko smo kinoulaznica (uz našeg sponzora naravno, Blitz Cinestara) do sada podijelili, koliko smo horor romana/knjiga podijelili, također uz pomoć sponzora, posebno Algoritma, te raznih drugih manje ili više hororičnih nagrada.
 
Kakvi bi mi to slavljenici bili da i ovom prigodom ne nagradimo nekoga od Vas nekom horor nagradom. :)

Što trebate učiniti?

Sve što od vas je tražimo da u komentare ovoga članka napišete svoje dojmove o stranici, te  svoje kritike, ali i pohvale. Naravno, očekujemo i vaše prijedloge što bi promijenili na bolje, ili što bi dodali i/ili maknuli sa stranice.
Uz to, na našoj facebook stranici, svakako nas podržite (lajkajte, ako već niste :) ) i podijelite slavljenički status!
 
Najsretnije među vama (čak vas troje!) nagradit ćemo prigodnim horor nagradama! 
Hoće li to biti neki DVD horor film, knjiga ili nešto treće, neka ostane iznenađenje sve do kraja ovoga slavlja, koje bi trebalo biti pred kraj mjeseca.
 
Naša jedina želja je da nas i dalje redovno pratite i svojim komentarima sudjelujete u kreiranju naše i Vaše horor stranice. :)
Vaša Hororvizija.net