Kao pravi slavljenici, nešto manje od mjesec dana slavili smo svoj treći rođendan kako smo online. :) Naravno, kako je to i priličilo, isti smo obilježili nagradnom igrom, u kojoj ste mogli u komentare članka ostaviti svoje dojmove o stranici, svoje prijedloge, ali i kritike onoga što vam se ne sviđa na samoj stranici.
Najsretnije među vama smo odlučili nagraditi prigodnim horor nagradama.
 
Zbilja je bilo teško izdvojiti samo vas troje, pošto ste svi svojim komentarima zaslužili nagradu. Hvala svima na pohvalama, kritikama i prijedlozima. I dalje ćemo se truditi biti prvo horor odredište vaših web preglednika kada su u pitanju prijedlozi horor filmova, recenzije ili vijesti iz horor svijeta.
 

Dobitnici prigodnih horor nagrada su:

1. Marina Mandić

Marina nas prati od samih početaka i vrlo nam je poznata na našoj facebook stranici. Stoga smo Marinu odlučili nagraditi horor knjigom 'Reanimator i ostale priče'.
Što se tiče Marininog prijedloga o 'pričama iz stvarnoga života', on će svakako biti uvažen i probat ćemo ubuduće pisati i o takvim stvarima.
 

2. Ivan Bašić

Ivana smo odlučili također nagraditi prigodnom horor nagradom. Ovoga puta je riječ o kultnom horor filmu 'Carrie (1976.)', po kojem je i snimljen remake iz 2013. godine.  DVD, spomenutog filma šaljemo na Ivanovu adresu.
 

3. Krešimir Mihaljević

I treći dobitnik ove slavljeničke proslave je Krešimir. On je u svojem komentaru spomenuo kako bi volio na stranici naći i preporuke dobrih horor knjiga i romana. To je jedan od prijedloga koji ćemo također u skorije vrijeme realizirati i naći mu mjesto na našoj web stranici.
U duhu Krešimirova prijedloga, odlučili smo ga nagraditi horor romanom 'Vrsta' - slavnoga Guillerma del Tora.
 
Molimo dobitnike da se sa svojim podacima jave na naš mail info(@)hororvizija.net, kako bi mogli dobiti svoje nagrade. Svima ostalima hvala što nas pratite i svakako nas pratite i dalje, jer ćemo se opet igrati vrlo skoro. :)
 
Hororvizija.net