Nakon prošle nagradne igre kada smo dijelili Pickbox kodove, na mail smo dobili nemali broj upita kada ćemo opet imati nagradnu igru s mogućnošču osvajanja novih kodova.
Upit smo proslijedili Pickboxu s kojima već duže vrijeme rado surađujemo i na odgovor nismo dugo čekali. Novi kodovi čekaju najsretnije, a ovaj put ne nagrađujemo troje najsretnijih, već vas petero.
 
Osim horor filmova, ali i horor serija koje možete pogledati na Pickboxu, nudi vam se i velik broj drugih emisija, serija i filmova svih žanrova koje možete neograničeno gledati i koliko god puta želite.
Najnovija premijera koja dolazi na Pickbox je premijera serije Limitless (Savršena formula), koja doduše nema većih poveznica k horor žanru i više je sci-fi, no ništa manje zanimljiva u odnosu na ostale.
Osim serije Limitless, dok vam traje promo razdoblje, koje možete osvojiti, pogledajte sve što se nudi i vjerujemo da ćete se rado vratiti kao regularan i redoviti korisnik odličnoga Pickboxa. :)
 

Nagradno pitanje koje vam može donijeti 7 dana besplatnog gledanja Pickboxa je:

Koje je po vama najbolje doba dana ili noći kada se čovjek u miru može izvaliti na krevet i gledati omiljene filmove i serije i zašto? :)
 
Svoje odgovore pišite u komentare na našoj facebook stranici, ili ako nemate facebook profil, slobodno u komentare ispod članka. :) Naravno, ne zaboravite status i podijeliti i povećati si šanse za dobitak. :)
Najboljih i najoriginalnijih pet odgovora nagrađujemo s Pickbox promo kodom, s kojim možete besplatno uživati u mnogobrojnim  serijama i filmovima!
 
DOBITNICI SU: Zdravka Weiser, Ivan Brkan, Dragica Kecman (Facebook stranica), Matea, Lena.
Javite nam se na mail za preuzimanje kodova!
 
Sretno! :)