Kao što smo i obećali, nekome od vas u suradnji s Algoritam nakladom odlučili smo pokloniti odličan horor roman Bellman & Black. Kako vas se zbilja jako puno odazvalo na nagradnu igru, što preko facebook stranice, moramo spomenuti i sve one koji su nam se javljali mailom i pisali zašto bi baš oni trebali dobiti ovu knjigu, smatramo da je vrijeme da proglasimo sretnog dobitnika, odnosno ovaj put dobitnicu.
 
Iako je rečeno da će pobjednik biti proglašen kada naša horor zajednica skupi 1000 članova, a to će vrlo brzo, a kako za taj događaj imamo još jednu nagradnu igru u vidu, gdje ćemo ponovo poklanjati horor roman, ali ovoga puta napisan iz pera domaće autorice (mi smo oduševljeni knjigom, a vjerujemo da ćete biti i vi), vrijeme je da zaključimo ovu nagradnu igru i oslobodimo put k novoj. :)
 
Sretna dobitnica je Stana Erstić, koja je kao i svi vi željno željela knjigu, ali i pozvala pravu malu vojsku svojih prijatelja da podrže našu stranicu i pomognu joj da bude bliže nagradi. Nagradno oko je to zapazilo i ovaj put nagradilo. :)
Stano, čestitamo i molimo Vas da nam se javite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox facebook stranice. :)
 
Svi ostali budite spremni za novu, gore spomenutu nagradnu gdje će vas čekati nova, ovoga puta domaća knjiga, ništa manje kvalitetna i zanimljiva. :)
 
Vaša Hororvizija