Horor nagrada je iza nas, a jedino što je ostalo da zaključimo je koga ćemo od vas koji ste ostavljali svoje glasove i nagraditi prigodnim horor poklonima. Horor poklone su kao i prošle godine osigurali Pickbox, Algoritam, Blitz Cinestara, ali i uredništvo portala.
Nažalost, broj nagrada je ograničen pa ne možemo nagraditi sve vas koji ste sudjelovali u nagradnom natječaju i glasanju, ali kako nagradne igre organiziramo jako često, budite i dalje dio Hororvizije i pratite nas na facebook stranici i budite sigurni da će uskoro biti neka nova nagradna u kojoj opet možete sudjelovati i osvojiti super poklon pakete.
Preko 200 vas je ostavilo svoj glas u našem ovogodišnjem izboru, no nekolicina vas nije ostavljala komentar s kojim ste kvalificirate za nagradu. Stoga smo pobjednike bili u mogućnosti birati samo ako ste ispunili sve korake, pošto je bilo bitno da i komentirate kako bi vas u slučaju osvajanja nagrade mogli i kontaktirati.
 
Svi dobitnici koji su ostavili komentar i prijavili se s valjanom e-mail adresom bit će kontaktirani od strane uredništva, u slučaju da netko od njih ne odgovori u roku 3 dana, uredništvo će izabrati nekoga drugoga od prijavljenih i nagradu prebaciti na tu drugu osobu. Stoga provjerite jeste li bili sretan dobitnik jedne od nagrada i trk na mail. 
 
POPIS DOBITNIKA:
 
PICKBOX NAGRADE
 
PICKBOX MJESEČNA PRETPLATA - Josipa Maričić
PICKBOX TJEDNA PRRETPLATA - Stella Knutić
PICKBOX POKLON PAKET - Meri Katić
 
HOROR KNJIGE (ALGORITAM)
STEPHEN KING 'Mrkli mrak bez zvijezda' - Kristina Kovač
 
HOROR KNJIGA (Uredništvo Hororvizije)
CHARLAINE HARRIS 'Mrtvi život u Dallasu' - Monika Ivan Miholić
 
HOROR DVD FILM
NOĆ POKERA ('Poker Night') - Domagoj Garaj
 
KINOULAZNICE
Dvije kinoulaznice za nadolazeći film - Melani Stanić
 
Svi sretnici dobitnici neka provjere svoje mail adrese, kako bi se dogovorili s uredništvom oko preuzimanja nagrada.
Još jednom čestitamo i igramo se vrlo skoro!
 
Uredništvo