Kao što kaže sam naslov, vrijeme je za novu nagradnu igru. Stvarno je prošlo dosta vremena kada smo se zadnji put igrali, a gledavši unatrag, to je bilo kada smo imali otvoren natječaj za HOROR NAGRADU 2017., tako da vrijeme je da se igramo ponovo, a samim time i da nagradimo nekoga od vas nekim simboličnim (horor) nagradama.
 
Kako je ovoga puta nagradna igra organizirana isključivo od strane uredništva Hororvizije, nemamo obavezu uvesti ograničenje za sudionike koji su već nešto osvajali, što je čest slučaj kada organiziramo nagradne igre pod pokroviteljstvom naših sponzora
 
U ovoj 'Novoj nagradnoj igri', (znamooo, vrlo smo maštoviti što se tiče imena :D ), možete sudjelovati SVI koji čitate ovaj tekst.  

KAKO SUDJELOVATI?

 
Odite na našu facebook stranicu (koju ste naravno označili 'sviđa mi se', kako drugačije? :D ), i u komentare statusa koji spominje ovu nagradnu igru, i u komenare napišite koji ste horor zadnji gledali. Status naravno na javno podijelite s vašim prijateljima da i oni vide nagradnu igru i to je to!  One najsretnije nagradit ćemo poklonima.
 

KOJE SU NAGRADE?

 
Nagrade su ovaj put birane isključivo od strane uredništva.
 
Najsretniji od vas će osvojiti:
1. Mogućnost objave jedne horor recenzije po vašem izboru na našim stranicama i horor roman Stephena Kinga 'Liseyna priča'.
2. Silikonsku masku na iPhone 6/6s te dodatak za zaštitu leće kamere vašeg iPhonea.
3. Zaštitu za leću kamere za iPhone 6/6s.
 
Sretni dobitnici biti će objavljeni na našim stranicama, ali i na facebook stranici našega portala.
Sretno!