Do Božića je ostalo svega desetak dana, a kako bi  dane ove božićne izolacije učinili zanimljivijim i ljepšim, odlučili smo ove godine organizirati BOŽIĆNU NAGRADNU IGRU i podijeliti nekoliko lijepih nagrada.
Kako ne bi previše komplicirali, kao i uvijek do sada kada su nagradne igre u pitanju, a u ovo vrijeme ih je vjerojatno jako puno, pripremili smo nekoliko jednostavnih koraka kako do naših horor nagrada.
 
KAKO SUDJELOVATI?
Kako bi sudjelovali u ovoj nagradnoj igri, od vas tražimo da nas podržite na našoj facebook stranici (https://www.facebook.com/hororvizija.net), ako već niste do sada, te pošaljete svoje podatke (Ime, prezime, adresu i grad odakle dolazite) na naš već dobro poznati mail (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
 
DO KADA TRAJE NAGRADNA IGRA?
Božićna nagradna igra traje od 15.12.2020. do 05.01.2020.,
Dobitnike nagrada objavit ćemo nakon 05.01. na našim stranicama, na našoj facebook stranici, ali i preko maila.
 
KOJE SU NAGRADE?
Ove godine naš nagradni fond bogatiji je za novog prijatelja Hororvizije.net, riječ je o Znanje.hr, koji su odlučili osigurati dva horor romana za najsretnije od  vas, i to:
 
 
 
 
Osim horor knjiga koje je osigurao Znanje, nekoga od vas nagradit ćemo i drugim 'horor nagradama', poput kinoulaznica za nadolazeće horor filmove, a popis ulaznica ažurirat ćemo pravovremeno, kako fimovi budu dolazili na kinoplatna.
Trenutno je aktualan horor film Vlak za Busan: Zona zombija, gdje već danas dijelimo 2x kinoulaznice.
 
Također, uz kinoulaznice, odlučili smo vas nagraditi i s dvije mjesečne pretplate na Netflix, Pickbox ili HBO, zavisno o tome, što u tom trenu budemo imali dostupno.
Uz kinoulaznice, Cinestar je osigurao i 3x majice kratkih rukava 'New Mutants' motiva, te tri maske.
 
Popis nagrada može se popunjavati, ako budemo uvrstili još nešto ovih dana.
 
TO JE TO!
Sretno i sve najbolje povodom nadolazećih blagdana!
Vaša Hororvizija