Bliži nam se Uskrs i naša nova urednica Sanela, kojoj ovim putem želimo dobrodošlicu u naš horor team, smislila je i prigodnu nagradnu igru! Sve što traži od vas je malo mašte i kreativnosti, a onog najmaštovitijeg nagradit ćemo lijepom nagradom.
 
Naime, kako je ovo uskrsna igra, vjerojatno ste odmah pretpostavili da će biti vezana uz uskršnja jaja. :) Naravno, ne na obične pisanice koje bojamo za kućne potrebe, ali i potrebe susjedstva kada nam navale svi znani i neznani rođaci.
 

ŠTO TREBATE UČINITI KAKO BI SUDJELOVALI U USKRŠNJOJ NAGRADNOJ IGRI?

 
Zadatak je vrlo lagan. (Barem tako Sanela tvrdi, a mi joj vjerujemo :) )
Od vas traži da najkasnije do 8. travnja, na naš poznati mail: info(@)hororvizija.net pošaljete sliku pisanice koja je obojana s motivima web stranice Hororvizija.net.
Hoće li to biti neko tamnocrveno jaje s natpisom 'Hororvizija.net', ili će te biti obojano jaje s nekim drugim horor motivima, na vama je da sami odlučite.
Ono što je bitno i što je obavezno, je natpis 'Hororvizija.net' koji mora biti na vašoj pisanici. Samo takva jaja mogu ući u utrku za nagradu koju je Sanela pripremila.
 
Nije teško, jel da? :)
 

ŠTO ĆE DOBITI OSOBA ČIJA PISANICA BUDE PROGLAŠENO NAJBOLJOM?

 Dobit će na poklon DVD horor film 13 Sins / 13 grijeha (2014.).
Ovaj horor pobrao je jako dobre kritike od strane publike i kritičara, a ove godine Vašim glasovima, bio je i nominiran za 'Horor nagradu - crveni kipić' naše web stranice.
 
Sretno i sretan Uskrs! 
Vaša Hororvizija
 
 
 
NAGRADNA IGRA - ZAVRŠENA!
Pošto smo, nažalost, na mail dobili samo 'skinute' slike pisanica s neta, nažalost ne možemo nikoga nagraditi navedenom nagradom. Istu ćemo podijeliti kroz buduće nagradne igre, gdje nećemo imati toliko zahtjevan zadatak :)