Kako ste nam kroz prijašnje nagradne igre kada smo tražili prijedloge što dodati na stranicu, u više navrata predlagali dio namijenjen horor knjigama i romanima, uredništvo Hororvizije odlučio je takav prijedlog i ispuniti. Od nedavno na stranici je dodan dio posvećen horor knjigama i romanima, a njegovo popunjavanje će s vremenom postati sve veće i veće.
Tu pozivamo i vas, sve ljubitelje knjiga i čitanja, a pogotovo one koji vole literaturu horor žanra, da se jave i pridruže uredništvu s kojim će objavljivati recenzije i prijedloge njima odličnih horor knjiga.
 
 
U duhu novoga horor literarnog kutka i ovaj put, kao i do sada, u suradnji s Algoritam nakladom, odlučili smo organizirati nagradnu igru i nagraditi nekoga od vas posebnom horor nagradom i to u duhu nagradne igre - odličnim horor romanom 'The Cell / Mobitel, slavnoga Stephena Kinga.
 

Što trebate napraviti kako bi mogli osvojiti ovu odličnu knjigu?

1. U komentare ovoga članka ili u komentare statusa na FB stranici, napisati koja je po vašem izboru posljednja knjiga horor žanra koju ste imali priliku pročitati.
2. Svakako nas podržati na facebook stranici, lajkati status koji se bavi ovom nagradnom igrom i isti podijeliti dalje.
 
I to je to. :)
 
Najsretnijeg od vas čeka King i njegova odlična horor knjiga 'Mobitel'.
 
Sretno!
Vaša Hororvizija.net