Bliži nam se Halloween, iliti po naški 'Noć vještica', a to je vrijeme kada se svim silama trudimo svoje najbliže uplašiti na što originalniji način. Iako je taj običaj 'preko bare' kroz sve ove godine poprimio ogromnu popularnost i Ameri ga doživljavaju kao svojevrsni praznik, dok su sve njihove ulice i kuće okićene raznoraznim Halloween ukrasima, kod nas se taj dan sveo na organiziranje grupnog gledanja horor filmova. Ok, nije ni to za baciti, pogotovo ako te iste filmove gledate u odličnome društvu.
 
Kao i prošle godine, tako i ove godine, uredništvo Hororvizije odlučilo je osmisliti prigodnu nagradnu igru i najsretnije (ili najspretnije?) nagraditi još boljim nagradama.
Lani ste morali otkrivati koji se horor film krije na prvom mjestu preporuka horor filmova za Halloween noć, a kako je to izgledalo i o kojem se filmu radilo, prisjetite se klikom na ovaj članak: Halloween: Top 13 filmskih horor prijedloga.
 
Ove godine smo odlučili biti malo maštovitiji i malo kompliciraniji, ali naravno i dalje u duhu Halloweena.
Kroz par pitanja uputit ćemo te kako sudjelovati u novoj nagradnoj igri.
 

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI 'GDJE JE TA BUNDEVA'?

Vrlo lako. :)
1.Tvoj zadatak je pronaći što više bundeva koje su skrivene širom moje i tvoje stranice Hororvizija.net. Bundeve koje tražiš ubačene su nasumičnim odabirom u članke koji su objavljeni i vidljivi na našim stranicama.
Od tebe tražimo da pronađeš što više bundeva. 
Kada pronađeš članak u kojem se nalazi bundeva, brzo se spustiš dolje do komentara i linkaš nam taj članak. Na taj način znamo da si ti prvi pronašao baš tu bundevu.
Što više bundeva pronađeš, veće su šanse da baš ti osvojiš super horor nagradu.
Kako pronađeš bundevu, tako opet kopiraš link članka u komentare itd.
Napomena: Komentare, tj. odgovore ostavljaj s valjanom e-mail adresom, jer ako baš ti osvojiš neku od nagrada, preko nje ćemo te kontaktirati, kako bi ti istu i poslali. Ne brini, tvoja e-mail adresa je vidljiva samo uredništvu stranice.
 
Svakako nas podržite i na facebook stranici, podijelite objavu ove nagradne igre i povećajte si šansu za pobjedu. Jer i to se računa! ;)
 

DO KADA TRAJE NAGRADNA IGRA?

Nagradna igra počinje 14.10.2015. i traje sve do 02.11.2015., kada  u ponoć prestaje potraga za bundevama, a samim time je i završena nagradna igra. Listu dobitnika uredništvo će objaviti najkasnije do 8.11., kada prebrojimo sve bundeve i vidimo tkoo je bio najbrži i naspretniji u Halloween potrazi.
 

KOLIKO SE BUNDEVA NALAZI NA STRANICI?

Nećemo ti baš sve otkriti.
Recimo da se nalazi oko desetak različitih bundeva, koja više, koja manje. Ti se potrudi da pronađeš što više bundeva i osiguraš si neku horor nagradu.
*bundeva koja se nalazi u logotipu stranice se ne računa.
 

SMIJEM LI NAVESTI BUNDEVU KOJU JE NETKO PRONAŠAO PRIJE MENE?

Naravno da smiješ. Kad nagradna igra završi, zbrojit ćemo koliko tko ima bundeva i na taj način odlučiti tko je bio najbrži u prikupljanju istih. Ako bundeve nađeš prije drugih, to je samo plus kada se igra završi i može biti odlučujući faktor u tome tko odnosi nagradu.
 

A ŠTO OSVAJA POBJEDNIK?

Svakako najzanimljivije pitanje. :)
Ustvari, nije pobjednik, nego pobjednici, pošto ćemo nagraditi čak troje naših posjetitelja koji se odluče igrati s nama i tražiti bundeve. Nagradni fond sastoji se od DVD horor filmova, horor knjiga i romana te kinoulaznica za nadolazeće horor filmove. Tko i što osvaja, odlučit će uredništvo nakon što se igra završi, a imena dobitnika objaviti na našim stranicama, ali i na našoj facebook stranici.
 

Sretno s potragom!

 

DOBITNICI NAGRADNE IGRE SU:

Alex - Horor DVD '13 grijeha' (linkano u komentarima)
Anamaria - 2 kinoulaznice (linkano u komentarima)
Igor M. - Knjiga S. Kinga 'Kula tmine' (10 bundeva poslano na mail)
 
Čestitamo!