Naziv filma: Panic Button / Znak za uzbunu (2011.)
Datum:1.4. 2011
Redatelj:Chris Crow
Scenaristi:Chris Crow
Uloge: Scarlett Alice Johnson, Jack Gordon, Michael Jibson
Radnja: Četvero sretnika je odabrano od strane iznimno popularne društvene mreže da krenu na plaćeni put privatnim zrakoplovom. Ljudi koji se ne znaju, ali su si pred koji dan pogledali profile na stranici, sada kao lordoviuživaju u luksuznom avionu. Ubrzo nakon polijetanja na ekranima počninje nagradna igra sa pitanjima i sadržajem kakav ovi ni u najgoroj noćnoj mori nisu očekivali.
Zemlja: UK
Trajanje: 96 min
IMDb ocjena: 5.3
Naša ocjena: 6.0/10 
 
RECENZIJA:
 
Napokon smo pogledali ovaj film i imamo samo riječi pohvale za njega. Ako tome dodamo da nismo fan Facebooka, onda nam je ovaj film još draži. Kao što i sama radnja kaže, četvero sretnika dobije putovanje u New York i ne sluteći da će im to biti zadnje putovanje u životu.

Što se dogodi kada nam se cijeli svijet svodi samo oko društvenih mreža poput Facebooka, na krvav je način prikazan u Panic Buttonu. 
Većina bi ga mogla povezati sa scenarijom poznate Slagalice strave, no u ovome filmu nemamo nebrojen broj krvavih scena, već imamo dosta zanimljiv scenarij koji nas drži prikovanim za ekran, sat i pol koliko traje film.

Radnja možda i jest predvidljiva, no dovoljno je zanimljiva da film odgledamo do kraja. Šteta je samo što film nije dobio veće ocjene od strane filmskih kritičara, baš iz razloga jer se bavi gorućom temom današnjice, a to je ovisnost o gore spomenutoj mreži, Facebooku.