Iako je zadnji top/flop, a ujedno i prvi takav, bio objavljen prije nekoliko mjeseci, nastavljamo s izborom dobrog i lošeg filma po vašim glasovima.
Naime, kao i za prošli izbor, mogli ste bilo kada na naš mail info(@)hororvizija.net poslati svoj prijedlog za horor film koji po vašem mišljenju zaslužuje palac gore, odnosno TOP, ili s druge strane palac dolje, odnosno FLOP.
 
Dovoljno je da mail naslovite s 'TOP-FLOP horor film', a u mailu kraj naziva vašeg prijedloga napišete par riječi zašto tom istom filmu dajte top ocjenu, a s druge strane zašto onome drugome dajete malu ocjenu.
 
Nekoga od vas nagradit ćemo simboličnom, horor nagradom.

 
 

Kako smo s ovim natječajem krenuli krajem ožujka, vrijeme je da vam objavimo prvi top/flop izbor horora po Vašem izboru, ali i izboru dio uredništva Hororvizije.

Na mail je pristiglo ukupno 72 prijedloga koje horor filmove proglasiti TOP-om, a koje FLOP-om za mjesec travanj.

 

Titulu TOP filma za mjesec travanj je dobio horor film Eden Lake / Rajsko jezero iz 2008. godine. Za ovaj film primili smo 32 maila u kojem baš on dobiva vaš TOP glas.

S druge strane, titulu FLOP filma za mjesec travanj dobio je film Wrong Turn 5 / Pogrešno skretanje 5, koji je s uvjerljivih 40 prijedloga proglašen najgorim horor ostvarenjem koje ste gledali u zadnje vrijeme.

Nagrada za mjesec travanj: DVD izdanje originalne Carrie iz 1976. godine., a dobiva ju Maja Kapić iz Rijeke, koju molimo da nam pošalje svoje podatke, zajedno s adresom na info mail. Majo, čestitamo. :)

A vi ostali, nemojte prestati slati svoje prijedloge top/flop filmova, jer već slijedeći mjesec proglašavamo nova dva top/flop filma i ponovo nagrađujemo nekoga od vas. :)


Vjerujemo da ste kao i mi uvijek nakon gledanja nekog horora istom dali virtualni palac gore, iliti TOP ili ste ga ugasili na pola (ili ako ste mazohist pa ste gledali do kraja unatoč tome što je film totalno glup i dosadan) istome dali apsolutni palac dolje, iliti FLOP.

To od danas možete učiniti i na našim stranicama. :) Kako?
Svaki mjesec dana, ekipa hororvizije uz Vašu će pomoć izabrati jedan horor film kojem ćemo dati apsolutni palac gore (TOP), a s druge strane ćemo odabrati jedan horor film kojem ćemo dati apsolutni palac dolje (FLOP).

Horore koji dobiju svoj zasluženi palac, na kraju mjeseca objavit ćemo u ovoj kategoriji, kroz koju ćete uvijek moći pratiti što obavezno preskočiti i ne trošitit vrijeme, a što je apsolutna preporuka horor ljubitelja i uredništva naše stranice.

Svoj top/flop prijedlog možete slati na naš mail info(@)hororvizija.net u bilo koje vrijeme, pošto ovaj izbor nema određen vremenski rok.
Dovoljno je da napišete kojem filmu dajete palac gore (top), a kojem palac dolje (flop). Bilo bi dobro da navedete i razlog vašeg glasa, ali taj dio je neobavezan.

Nekoga od vas na kraju svakog mjeseca iznenadit ćemo nekom simboličnom nagradom (neki horor DVD film, horor poster, kinoulaznice, bon za mobitel i sl.) :) A svi oni koji barem jednom pošalju ulaze u nagradni krug, u kojem ćemo na kraju godine izabrati jednoga od vas i nagraditi 'malo većom' nagradom, što točno, za sada neka ostane tajna.

Nemate što čekati! Čekamo vaše prijedloge! I sretno!

Idi na vrh