Iako je zadnji top/flop, a ujedno i prvi takav, bio objavljen prije nekoliko mjeseci, nastavljamo s izborom dobrog i lošeg filma po vašim glasovima.
Naime, kao i za prošli izbor, mogli ste bilo kada na naš mail info(@)hororvizija.net poslati svoj prijedlog za horor film koji po vašem mišljenju zaslužuje palac gore, odnosno TOP, ili s druge strane palac dolje, odnosno FLOP.
 
Dovoljno je da mail naslovite s 'TOP-FLOP horor film', a u mailu kraj naziva vašeg prijedloga napišete par riječi zašto tom istom filmu dajte top ocjenu, a s druge strane zašto onome drugome dajete malu ocjenu.
 
Nekoga od vas nagradit ćemo simboličnom, horor nagradom.

 
 
 
Među mnogobrojnim vašim prijedlozima, najviše glasova za TOP film ovoga mjeseca otišlo je filmu Martyrs / Mučenice . Čad 52 prijedloga bilo je za TOP filmu Mučenice.
Iako je sam film izašao sada već davne 2008. godine ovime samo pokazujete da su 'Mučenice' i dalje horor koji svakako zaslužuje vaše pozitivne kritike, ali i preporuke.
 
 FLOP titulu ovoga puta pokupio je film kojega smo nedavno recenzirali i na našem portalu. Ukupno 18 zajedničkih glasova otišlo je ovome filmu. Naime radi se o horor filmu Joy Ride 3 / Divlja vožnja 3 (2014) . Kao što je i naš Bruno napisao, prvi nastavak pokupio je puno bolje kritike, dok su ostala dva samo potvrdila onu tezu da su nastavci u principu u većini samo veliko gubljenje vremena.
 
Ovoga puta, za svoj prijedlog top/flop filma, nagrađujemo Katarinu Šola iz Karlovca s DVD-om 'Crni labud'.
 
Vas ostale i dalje pozivamo da svoje prijedloge TOP/FLOP filmova šaljete na naš info mail, jer i dalje biramo top/flop filmove, a nekoga od vas ćemo opet i nagraditi.