Naziv filma: The Hunters / Lovci (2011.)
Datum: 27.10.2011.
Redatelj:Chris Briant
Scenaristi:Michael Lehman
Uloge: Steven Waddington, Tony Becker, Dianna Agron
Radnja: Bliži se kraj školske godine i grupa prijatelja, predvođena Alisom, odluči taj dan obilježiti na poseban način. Kako je ovo zadnja prilika da budu zajedno, odluče  proslaviti u udaljenoj šumi van grada. Kada u samoj šumi naiđu na neku tvrđavu odluče istu i istražiti. Ubrzo shvaćaju da se nalaze u klopci i da je tvrđava ustvari lovište, a oni su postali lovina.
Zemlja: SAD
Trajanje: 111 min
IMDb ocjena: 4.2
Naša ocjena: 4.1/10 
 
RECENZIJA:
 
Sudeći film po samom sceanriju, zaključujemo  da ovaj horor ne nudi ništa novo i neviđeno. Ustvari, to je problem kod puno filmova. Svi imaju slične scenarije i svi su rađeni po istoj šabloni, ali opet za pravi utisak ipak se treba pogledati sam film. Naravno, kako bi uopće došli do nekog prijedloga, važna je i dobra preporuka.

Film smo pogledali prije nekih 2 tjedna i danas se sjetili da bi isti mogli i recenzirati. Sam prostor, odnosno tvrđava u kojoj se događa skoro pa cijela radnja je odlično napravljena i sama po sebi jeziva. Zidovi umrljani krvlju, negdje koji komad tijela  i atmosfera je naštimana.

Efekti i gluma su također na nivou, tako da i nemamo nešto previše za zamjeriti samome filmu s te 'tehničke' strane. Ono što nas je pomalo razočaralo je nedovoljno razrađen scenarij, koji na mahove biva nepotpun i ostaje visjeti u zraku. Naravno, nije to samo problem horora 'Lovci'. Većina filmova horor žanra boluje od nedovršenog scenarija i nerazrađenih scena, koje jednostavno moramo dovršavati sami u 'glavi'. Što prilično frustrira i kvari gledanje samoga filma.

Lagali bi kad bi rekli da nismo očekivali nešto više od samoga filma, pošto je isti bio dosta razvikan 2011. godine i imao je prilično solidan temelj za stvaranje dobrog horor uratka. Na kraju smo dobili gledljivi, no ništa poseban horor filmić.