Naziv filma: Bad Meat / Loše meso (2011.)
Datum: 23.3.2011.
Redatelj: Lulu Jarmen
Scenaristi:Paul Gerstenberger
Uloge: Mark Pellegrino, Elisabeth Harnois, Dave Franco
Radnja: Nakon što ih roditelji zbog nediscipline odluče poslati u kamp, grupa tinejdžera ni ne sluti da će samim dolaskom postati lovina. Kada osoblje kampa pojede meso koje je zaraženo nekim virusom, svi redom postaju krvožedni kanibalski manijaci, a prve žrtve ili "hrana" na njihovom novom menu postaju novopridošlice samog kampa.
Zemlja: SAD
Trajanje: 92 min
IMDb ocjena: 3.6
Naša ocjena: 4.0/10 
 
RECENZIJA:
 

Krvav i brutalan horor iz kanadske radionice, koji je od datuma izlaska iza sebe ostavio dosta kontroverzi, ali i prašine. Redateljsku palicu većinu filma je držao Schmidt (redatelj Pogrešnog skretanja), da bi se posvađao s producentskom kućom i ostavio sam kraj filma nedovršenim. Tu uskače novi redatelj i završava sam film.
Ako pogledate IMDb, kao potpisnika nećete vidjeti Schmidta, ali špekulira se da se upravo on krije iza potpisanog Lulu Jarmena. 

Zbog prevelike brutalnosti, odlučeno je da film neće ići na filmska platna, što dovoljno govori o nasilju u samome filmu. 

No ipak, 29. listopada 2011. film je prikazan na britanskome FrightFestu, a oni horor fanovi koji su ga pogledali, sam film su opisali nadasve