Tamara je jedna stidljiva djevojka, koja se u slobodno vrijeme bavi crnom magijom. Zbog stidljivosti često je na meti svojih školskih kolega. Kada saznaju da se zaljubila u profesora, odluče ju poniziti i ismijati na najgori mogući način. Psina krene po zlu i nesretnim slučajem ubiju Tamaru. Kako bi se riješili trupla, zatrpaju je u šumi i odluče tu tajnu ponijeti u grob. Na njihovo iznenađenje, slijedeće jutro u školi se pojavljuje Tamara, samo ovaj put ne tako stidljiva i plašljiva.

Da, da scenarij je jako dobar, a sam sinopsis dosta zanimljiv. Film je izašao 2005. godine, a mi smo prije nekoliko tjedana naletjeli na njega. Možda iz razloga, jer nije dobro prošao u SAD-u, jer je zaradio nešto sitno, naspram uloženog. No, kako bilo, nama se svidio.

Film se definitivno isplati pogledati, a poslije ako ga i zaboravite, nitko vam neće zamjeriti. Pohvala i za par dosta dobrih horor scena, koji su doduše mogle biti i bolje što se tiče tehničke strane, no ako uzmemo u obzir mali budžet, sjajno je i ispalo.