Nova godina nam je pri samom kraju, a iza nas je mnoštvo dobrih, štoviše, odličnih serija koje svi rado pratimo. Iz godine u godinu, nove sezone se 'slažu', a vi se, kao i mi svrstavate u dvije grupe ljudi. One koji čekaju da se neka televizija smiluje i otkupi vašu omiljenu seriju pa ju napokon krene prikazivati ili ne želite biti jedni od takvih pa ste na druge načine došli do svoje omiljene serije. E tu upada odlična platforma Pickbox, koja za 'nekoliko kava' mjesečno nudi pregršt serija, ali i filmova i to sve dostupno na nekoliko uređaja i što je najbolje od svega, sve prevedeno i prilagođeno upravo vama, samim gledateljima. :)
Da ovo sad ne bude samo promo članak, iz prve ruke moramo pohvaliti sam Pickbox, pošto ga gledamo od samih početaka i jedno je sigurno, a to je da je isti vrlo ažuran kada su serije i nove sezone u pitanju, a što se tiče samih filmova, tu se najviše orijentiraju na 'filmske klasike' i one poznatije filmove, koje stalno nadopunjavaju.
 
Što je najbolje, Pickbox nema ugovornu obvezu i gledate sve što želite i kada to želite, naravno i na uređaju koji vam najbolje odgovara. Ako ste ljubitelj sličnih servisa na zahtjev, i ovaj će vam se svidjeti, a kako su još vrlo mladi, velika je budućnost pred njima. :)
Klik na Pickbox, registrirajte se i probajte ga već danas. :)