Iako se tek nedavno na Amazonu pojavio dugonajavljivani pilot nove horor serije Zombieland, snimljene prema istomenome horor filmu Zemlja zombija, ta ista kuća ju je odlučila što prije maknuti s liste prikazivanja. Bez puno okolišanja oko samog otkazivanja, čelnici Amazona odlučili su seriju definitivno ukinuti, a kao razlog njezina ukidanja naveli su premalu gledanost spomenutoga pilota.

Kako smo pogledali pilot, koji nažalost nije bio dostupan za gledatelje van SAD-a, moramo priznati da nam se  odluka o otkazivanju čini više nego ispravnom. Humor koji se pokušao kopirati iz samog filma nije prolazio najbolje, a glumačka postava iako je imala svojih dobrih trenutaka, izgledala je dosta neuvjerljivo, u tolikoj mjeri da smo na trenutke pomislili da netko radi parodiju samog filma. 

Ako ste se sada dosta razočarali pošto ste se veselili ovakvoj jednoj ekranizaciji, nema potreba za žaljenjem. Pogledajte film po kojem je snimljen pilot - Zombieland / Zemlja zombija i uživajte u jednoj kvalitetnoj, vrlo hvaljenoj horor komediji.