Eric Red scenarist filmova "The Hitcher" i  "Near  Dark", te redatelj "Bad Moon" za svoj  sljedeći  projekt je odabrao found footage film  koji se  fokusira na pet lovaca koji žele uloviti  legendarnog  Bigfoota / Sasquatcha u šumama  Wyominga.
 
 Glavnu ulogu igra kanađanin John Fallon  ("Saw  II",  "100 Feet"), dok je za specijalne  efekte  zadužen Robert Kurtzman (jedan od  osnivača  KNB EFX grupe koja radila efekte za  kultne filmove  poput "Evil Dead II" i "Intruder").
 Film je još u post produkciji, no Eric Red  kaže  na  svojoj facebook stranici da je stvar itekako  krenula.
 
 Što se tiče samog filma ovo je već treći found  footage film koji se bavi Bigfootom (nakon "The  Lost Coast Tapes", "Willow Creek" i "The Legend of Boggy Creek") što samo govori koliko su ta miseriozna stvorenja zanimljiva Amerima.
Dobra je stvar što iza redateljskog stolca stoji Eric Red (zadnji svoj film "100 Feet" snimio je 2008 godine), koji je dobar horor redatelj i ne sumnjam da će uspijeti iz svega toga iskemijati nešto dobro i zanimljivo unatoč niskom budžetu. Ono što možemo reći jest da prve fotke beštije izgledaju odlično...