Kada je izašao 2010. godine, I Spit on Your Grave / Pljunem ti na grob (2010.), kritika ga je dosta 'mazila' i osigurala je tri godine poslije snimanje i drugoga dijela. Nažalost, kako to biva s nastavcima, drugi dio nije prošao najsjajnije ( I Spit on Your Grave 2 / Pljunem ti na grob 2 (2013.)), pošto se radnja dosta razvodnila, a viđeno je bilo dosta 'mlako' naspram prvoga dijela, koji je 2010. držao titulu najbrutalnijeg horor filma godine. Naravno, to ne znači da je drugi dio negledljiv, dapače, i drugi dio ima svojih solidnih trenutaka, a i svi koji vole takvu vrstu torture porna, svakako će ostati oduševljeni viđenim.
 
 
Na njihovu sreću, ovih dana je potvrđen i izlazak trećeg dijela, koji će se referirati na radnju prvoga dijela. Glavna junakinja jedinice, Jennifer Hills i dalje se oporavlja od događaja koji su joj promijenili život kada je postala žrtva skupine silovatelja, a poslije heroina koja im se osvetila na najgori mogući način. Ovoga puta, žrtva je njezina prijateljica. Jennifer uzima stvari u svoje ruke i odluči se obračunati sa silovateljima na samo njoj jedinstven i brutalan način.
 
Film izlazi krajem desetog mjeseca, ove godine. U nastavku vam donosimo  poster samoga filma, koji će nositi naziv: 'Pljunem ti na grob: Osveta je moja'.