Zakoračili smo u 2015. godinu, treću godinu kako se družimo na Vašim i našim horor stranicama. Hororvizija je od maloga horor bloga, došla do statusa popularne horor stranice, koja iz mjeseca u mjesec postiže odlične brojke posjećenosti, najviše zahvaljujući Vama posjetiteljima koji ste u stalnoj potrazi za preporukama dobrih horor filmova.
Uz brojne recenzije, svakodnevno vam donosimo i vijesti iz horor svijeta, a po rezultatima posjećenosti najviše vas raduju nagradne igre koje vrlo često organiziramo u suradnji s različitim sponzorima.
 
 
Uz zanimljive nagradne igre kroz koje smo vas često nagrađivali horor romanima, kroz 2014. godinu podijelili smo velik broj kino ulaznica, koje je nam je redovito osigurava Blitz - Cinestar d.o.o..
 
Kako bi nam i 2015. godina prolazila u nagradnom duhu, pozivamo Vas da u komentare članka ostavite svoje prijedloge kako učiniti da Hororvizija bude još posjećenija horor stranica.
Što bi rado promijenili na Hororviziji?
Isto tako su dobrodošle Vaše kritike i pohvale, koje će samu stranicu učiniti još boljom.
 
 
Najbolje komentare ćemo nagraditi horor knjigom, ali i kinoulaznicama.
Svoje komentare ostavljajte u komentare ovoga članka, ali i na našoj facebook stranici.
 

Koje su nagrade?

 
Najbolji komentar, tj. prijedlog/ kritiku ili pohvalu nagradit ćemo odličnim romanom fantazije, 'Pelikanov greben' - autora Davida Chasea, koji iako spada u žanr znanstvene fantastike, roman se slobodno može svrstati i u žanr strave i užasa, jer to biokemijsko ratovanje i jest.
 
Dok ćemo nekoga od vas nagraditi i s dvije Cinestar kinoulaznice. *za neki od horor filmova.
 
Uz to svakako posjeti našu facebook stranicu te podijeli status o nagradnoj igri i povećaj si šanse za osvajanje nagrade. :)
 
Nagradna igra traje do kraja mjeseca, točnije do 30. siječnja, kada ćemo i proglasiti dobitnike.
Sretno!
 
{fblike}