Jeste li se ikada zapitali zašto je većina ljudi protiv romantike u hororima? Očito romantika nije mrtva. Dokaz za to je 30-godišnji Alec Wells koji je zaprosio svoju djevojku Catherine Canipe prerušen kao Michael Myers, slavni ubojica iz 'Halloween filmova'.
Canipe je jedna od likova u dvojcu horor ostvarenja 'Dečki i zlodusi' i prema Wellsu njezini najdraži filmovi su filmovi Halloween franšize. Par živi u Los Angelesu u Kaliforniji pa su iskoristili mogućnost otići do Pasadene gdje je snimljen originalni film.
 
 
Kad su stigli Wells je uposlio nekoliko prijatelja da snimaju njegovu djevojku dok je hodala ulicom prema onome što je poznato kao „Halloween korner“. Nije očekivala da će njen dečko, odjeven od glave do pete kao Michael Myers, izići iza ugla oponašajući slavnu scenu iz još slavnijeg filma. Nakon početnog straha, ona je hodala okolo ugla te je našla Wellsa u klečećem stavu s otkrivenim prstenom.
Za sve ostalo morat ćete pogledati video.
I kao dodatak možete vidjeti njihovu zaručničku objavu u slici ispod koja je izrađena prema tematici filma Povratak u budućnost.