Četvrta sezona iduće sezone očigledno će biti freaky! Kako saznajemo, u ponedjeljak ujutro sukreator, izvršni producent i čovjek koji zna sve tajne vezane za seriju Američka horor priča, Ryan Murphy objavio je putem svog twitter profila naslov četvrte sezone. Nakon brojnih nagađanja i rasprava, potvrđeno je da je službeni naslov četvrte sezone: American Horror Story: Freak Show!
Iako se naveliko nagađalo da bi naziv mogao biti Circus ili Karneval, očito je ekipa odlučila novoj sezoni nadjenuti ovaj pomalo freaky naziv.
Što s druge strane ne isključuje mogućnost da bi u novoj sezoni mogli vidjeti pokojeg lika iz cirkusa, ili da će se sama sezona bazirati na cirkuskom okruženju. Po samom nazivu, mogućnosti je bezbroj, a Murphy za sada ne govori previše. Od glumačke postave potvrđena je Jessica Lange, kojoj su se pridružili i neki stari članovi prijašnjih sezona. Tako ćemo i ove godine gledati već poznate face poput oskarovke Kathy Bates, a uz njih i Sarah Paulson, Evana Peters, Angelu Bassett i Frances Conroy. Emma Roberts i Denis O'Hare su još u pregovorima.

Radnja četvrte sezone smještena je u 1950. godinu, a zanimljivost vezana uz samu radnju je tečaj njemačkoga jezika na koji ide sama Jessica Lange, kako je i potvrdila, za potrebe snimanja i potrebe svoje nove uloge.

Što reći, nego jedva čekamo! Premijera je u desetom mjesecu ove godine.