Šesta sezona Američke horor priče je iza nas i ostavila je jako dobar dojam, a za razliku od prethodne dvije sezone, ova je pogodila, kako kritiku tako i publiku. Roanoke je bio pun pogodak, s manjim odstupanjem od izvornog scenarija i ponekim rupama, ali i dalje odličan i zanimljiv. Stoga ako niste gledali šestu sezonu American Horror Storya, nemate više što čekati.
 
Odlična vijest i ovoga puta dolazi od strane TVLinea, koji je objavio da je serija obnovljena i za sedmu sezonu, ali i za još dvije poslije nje. Uz to potvrđen je i povratak dvije najveće zvijezde samog serijala, a to je nezaobilazna Sarah Paulson i genijalni Evan Peters, koji će se vjerojatno naći i u budućim sezonama, dok je ovo službena potvrda za nadolazeću sedmu sezonu.
Uz to, Ryan je u jednom intervju izjavio da će sedma sezona ugostiti i neke likove iz sezone 'Freak Show', koje točno nije rekao, ali je potvrdio da će biti poveznica i na tu sezonu, dok će se radnja nove sezone vrtjeti oko 'priče modernoga doba', na što je točno aludirao, nije pojasnio.
 
Također direktor  FX Mreže je izjavio da ima potpuno povjerenje u Ryana i ekipu i da je obnavljanje osme i devete sezone napravio doslovno naslijepo, jer nije vidio ni scenarij za te sezone, a niti zna radnju samih sezona. Jedini uvjet za obnavljanje serijala bilo je to da Ryan Murphy potpiše da će i dalje ostati na čelu serijala, dok se god isti snima, što je dobra vijest.