Iako su postajala brojna nagađanja o slavnim licima koja bi se mogla pojaviti u petoj sezoni Američke horor priče, jedan video je razriješio sve nedoumice i upitnike nad glavama fanova. Naime, prije par dana Lady Gaga na svome Twitter profilu objavila je video u kojem najavljuje novu petu sezonu. Zanimljivost je još i veća, što je sama Lady Gaga otkrila naziv nove sezone, a on glasi HOTEL.
 
Radnja naravno nije otkrivena, no referirajući se na sam naziv, mogli bi ugledati nešto u stilu horora Isijavanje. Dovođenje slavne Lady Gage, koja se i u privatnom životu oblači i nastupa kao da svaki dan glumi u seriji Američka horor priča je odličan potez i uopće ne sumnjamo da će se Gaga jako dobro snaći u ovoj ulozi. Uz to, ovo će Gagi biti prva velika televizijska uloga u karijeri.
 
Od poznati lica vjerojatno će se pojaviti većina glumaca iz prve četiri sezone, a najpoznatije lice serije, Jesicca Lange ovoga puta neće biti dio glumačke postave, pošto joj je četvrta sezona bila ujedno i posljednja. Hoće li scenaristi i kreatori serije uspjeti s Gagom nadomjestiti tako veliki nedostatak, još ćemo vidjeti.