Malo tko se od okorjelih horor fanova ne sjeća kultnog horora 'Ralje', filma koji je nakon prikazivanja svima utjerao strah u kosti. Poslije gledanja malo tko se od nas nije bojao bezbrižno ući u more i uživati u ljetnim radostima.
 
Ovoga ljeta čeka nas prava horor poslastica iz tvornice Sony Picturesa. Naime, izlazi horor film 'Opasnost iz dubine / The Shallows (2016.)', s Blake Lively u glavnoj ulozi. Već prije samog prikazivanja kritičari su ga opisali kao 'Raljama? za nove generacije kupača koje dolaze.
Cijeli film je snimljen u Tihom oceanu, na otocima udaljenim 600km od obale Australije.
Radnja filma vrti se oko Nancy (Blake Lively), koja glumi američku surfericu koja odluči sama surfati zabačenom obalom, daleko od očiju javnosti. U jednom trenutku doživi napad bijele morske psine i biva nasukana na malu hrid nedaleko od plaže. Iako je obala udaljena svega dvjestotinjak metara, oko Nancy kruži ogromna bijela zvijer koja jedva čeka da ju pojede. Hoće li Nancy preživjeti ili će postati obrok bijele psine, saznat ćemo početkom lipnja ove godine.
 
Redatelj filma je Jaume Collet-Serra, koji je najpoznatiji po svojim odličnim horor hitovima Orphan / Siroče (2009.) i House of Wax / Kuća voštanih figura (2005.).
 
Continental film