Sukreator serije  American Horror Story   Ryan Murphy objavio je nadopunjenju cast listu za treću sezonu ove mega uspješne horor serije. Kako smo ranije i prenijeli, u trećoj sezoni glumit će i dalje Jessica Lange, koja je igrala znatiželjnu susjedu Constanze u prvoj sezoni, te strogu sestru Jude u drugoj sezoni, uz nju će glumiti i  Sarah Paulson, koja je nosila ulogu Bille u prvoj sezoni serije, te ulogu novinarke Lane u drugoj sezoni te Evan Peters, koji je igrao poremećenog teena Tate-a u prvoj sezoni, te serijskog ubojicu Kita u drugoj sezoni. Više u nastavku...

 

 

Uz ovaj standardni cast, u trećoj sezoni pojavit će se i neke od prije poznate face. Tako će svoju ulogu u trećoj sezoni dobiti i Lily Rabe, koju smo gledali u prvoj sezoni kao Noru, a u drugoj sezoni je glumila opsjednutu sestru Mary Eunice te još jedno poznato lice obje sezone, Frances Conroy koja je igrala misterioznu Moiru u prvoj sezoni serije, dok se u drugoj pojavila kao anđeo smrti.

Jedna od novosti što se tiče samog casta, je ta da će se u trećoj sezoni pojaviti i Taissa Farmiga, koju smo gledali u prvoj sezoni kao  Violet. A cijeloj ovoj ekipi pridružila se i nenadmašna glumačka legenda Kathy Bates. Još se ništa ne govori o radnju treće sezone, no Ryan je rekao da će radnja u svakom slučaju biti malo lakša nego u trećoj sezoni, no i dalje u istom duhu serije.