Kako znamo Arnold Schwarzenegger je  potvrdio  ponavljanje svoje dvije najpoznatije  uloge  - one  Terminatora  u nadolazećem SF  spektaklu  "Terminator:  Genesis", te one  Conana  Simerijanca u "The Legend of  Conan", no dok  budemo čekali na te filmove  (za potonji se misli da  će izaći tek 2016, dok  peti po redu terminator izlazi  tek sljedeće  godine) možemo biti zadovoljni sa  viješću da  ćemo Arnija moći vidjeti kako se mlati  sa  zombijima u niskobudžetnom hororcu   "Maggie"  teškom samo 11 milijuna $ u kojem  priča prati farmersku obitelj (mamu glumi Joely  Richardson, a tatu Schwarzeneger) čija  najstarija  kćer (Abigail Breslin) bude zaražena  virusom koji  ljude pretvara u  žive leševe željne  ljudskog mesa.

 Čini se da će se u svom redateljskom prvijencu redatelj Henry Hobson više orijentirati na dramske elemente (u naravno horor okružju) i napetost nego na čistokrvnu akciju, no svakako ćemo najvjerojatnije vidjeti Arnija u par scena gdje se obračunava sa zombijima. Ono što je sigurno da je ovo jedan od filmova koji se čekaju ove godine.

Sljedeća vijest vezana uz Arnija i horor žanr jeste ta da je još u svibnju prošle godine potvrdio kako će glumiti naslovnu ulogu u rimejku/rebootu kultnog treš ostvarenja "The Toxic Avengera" kojeg će režirati Steve Pink (redatelj komedije "Hot-Tube Time Mashine"). No, za sada su to jedine novosti u pogledu tog projekta. Lloyd Kaufman, redatelj originala i vlasnik firme TROMA Entertainment zasigurno ima mnogo razlog za slavlje, jer to samo znači da će se i za neke druge njihove prijašnje filmove, a koji su u horor domeni, naći zanimacija za rimejkom.