Kako je kraj godine, red je da se rezimiiramo i pogledamo što se to gledalo kroz cijelu 2017. godinu, i koji su to članci bili najklikaniji, najpopularniji i najzanimljiviji na našoj i vašoj omiljenoj horor stranici.
Neke su recenzije bile popularnije od drugih, a neke članke otvorili ste tisuće puta, jer su sami po sebi bili vama najzanimljiviji.
O kojim se to člancima radi i koje ste to recenzije i horor filmove najčešće tražili po našoj tražilici?
 
Odmah na početku moramo priznati da se nismo iznenadili činjenicom da je najklikaniji članak koji je otvorio svatko od vas bio članak o Top 30 najtraženijih horor filmova. Taj članak se ažurira svaki mjesec, lista se redovito mijenja i najbolji je pokazatelj da prosječan horor fan, najviše i voli top liste filmova, kako bi upravo na tim listama odabrao što gledati.
 
Najposjećenija i najtraženija recenzija na samoj stranici bila je ova: Annabelle: Creation / Annabelle: Početak (2017.)
Zanimljivo je da je taj članak objavljen krajem osog mjeseca, ali je bio toliko tražen među horor fanovima, da je brojkom potukao sve ostale recenzije.
Drugi najtraženiji i najklikaniji članak, odnosno recenzija je film Don\'t Breathe / Ne diši (2016), iz 2016. godine. Film je stvarno vrhunsko filmsko djelo i iskoristit ćemo priliku i ovaj ga put toplo preporučiti svima vama koji ga niste pogledali.
Odmah iza filma 'Ne diši', na treće mjesto smjestila je odlična autopsija najpoznatije, odnosno nepoznate Jane Doe, istoimenog naziva - The Autopsy of Jane Doe / Obdukcija Jane Doe (2017).
Film je bio također vrlo ugodno otkriće i ostavio je vrlo dobar utisak na publiku i kritičare, stoga preporuka pada i na njega.
Četvrto mjesto najklikanije i najtraženije recenzije zauzeo je odličan horor/triler Get Out / Bježi! (2017.), dok je peto mjesto najčitanije recenzije zauzeo malo manje poznati horor film Friend Request / Zahtjev za prijateljstvo (2016.).
 
To je to! 5 najčitanijih recenzija 2017. godine je iznad, a mi godinu završavamo veći nego ikada. Nadamo se da nam Nova 2018. donosi pregršt dobrih filmova, novih posjetitelja, novih nagradnih igara i pregršt horor sadržaja u kojem ćemo uživati svi skupa.
Sretnu Novu 2018. godinu želi vam cijela ekipa Hororvizije!