Koji je horor film najbolji? Koji je horor najstrašniji? Najbolje ocijenjen? Sve su to pitanja koja si većina nas kad tad postavi. Naravno ne sebi, već samoj Google tražilici. Ustvari, jako je teško odgovoriti koji je to točno horor najbolji i najstrašniji. Ono što sa sigurnošću možemo reći je to koji je horor najtraženiji. Kako na tražilicama, tako i na našoj stranici.

Odlučili smo objaviti listu najtraženijih horor filmova, a čije smo recenzije objavili na našim stranicama. Možda baš ova ljestvica pomogne nekome od vas u potrazi za dobrom horor preporukom. Isto tako, imajte na umu da najtraženiji, može, ali i ne mora značiti ujedno i 'najkvalitetniji' i/ili 'najbolji', ali je svakako dobra smjernica i pokazatelj koji je to horor film privukao najviše pažnje među horor publikom. A upravo ga je najveći rezultat pretrage i svrstao na našu horor listu '30 najtraženijih horor filmova.'

 

Lista TOP 30 horora se ažurira svaki mjesec, a  na nju ulaze filmovi koji su protekli mjesec bili 'najtraženiji' tokom cijeloga mjeseca. To ne mora značiti da su to najbolji horori, već su taj mjesec privukli najviše zanimanja kod horor publike, što je odličan pokazatelj, što se tada tražilo.

 

TOP HORORI: 30-26
 
 
TOP HORORI: 25-21
 
 
TOP HORORI: 20-16
 
 
TOP HORORI: 15-11
 
 
TOP HORORI: 10-6
 
 
TOP HORORI: 5-1
 
 

Mjesec ažuriranja liste: Veljača, 2023.