Kako nas dugo nije bilo, tako dugo nije bilo ni neke top liste na našim stranicama. Po broju čitanja i klikanja, upravo su top liste vaši omiljeni članci, a lista Top 30 najtraženijih horor filmova je prešla 200.000 čitanja.
Povodom tog jubilarnog broja, odlučili smo vas 'nagraditi' još jednom top listom, ali ovoga puta, top listom 20 najčitanijih recenzija na našim stranicama.
Ovih 20 filmova od početka naše stranice, sad već davne 2012. godine, najviše ste puta otvarali i čitali, a isto tako i pretraživali. Svaki od tih filmova ima 'ono nešto' što vas je privuklo da baš njega tražite po bespućima interneta i baš takvo pretraživanje dovelo je sve ove filmova na ovu našu listu.
 
Kokice i Somersby u ruke i uživajte. :)
 
 
 TOP HORORI: 20-16
 
 
Gledajući prvih pet filmova, očigledno je da su filmovi poput 'Ja sam legenda' doista i legende, jer potraga za njima nikad ne prestaje. Odličan Will Smith, koji je filmom iz 2007. godine na filmska platna na svojstven način donio virusnu apokalipsu, urezao se u pamćenje svim ljubiteljima horor žanra i vjerujemo da će još dugo nalaziti svoje mjesto na različitim horor listama. Također uz 'Ja sam legenda', na listu su se smjestili i odlični horori poput '28 dana kasnije', koji je također na odličan i napet način prikazao kako izgleda kada se svijet doslovno preko noći okrene naopako, dok je s druge strane film poput 'Get Out', 2017. donio osvježenje u horor žanr i stoga ne čudi da su i njega čitatelji rado tražili po bespućima interneta kao preporuku uz večernje kokice.
 
TOP HORORI: 15-11
 
 
Drugio dio ovih 20 najčitanijih recenzija na našim stranicama također čini sad već poznata petorka. Vjerujem da nema ljubitelja horor žanra koji nije upoznat s filmovima poput Annabelle ili 30 dana noći, ono što iznenađuje su manje poznati filmovi, poput Ghost Shipa ili Kuće od voska, koji su uz minimlani budzet uspjeli izboriti svoje mjesto na tražilicama i ostaviti dobar trag.
 
TOP HORORI 10-6
 
 
Top ljestvica sigurno ne bi bila potpuna da se na njoj ne nađe odličan i jezivi horor film Mučenice. Kako iza filma stoji manje poznata, ali ništa manje kvalitetna francuska produkcija, bilo je za očekivati da će Mučenice biti na visini zadatka koji im se postavio. I doista, 2008.g. kada je sam film izašao ostavio je vrlo upečatljih trag i na jedan vrlo težak i jeziv prikaz donio novu 'horor poslasticu' koju rado ponovo pogledamo. Uz poznate 'Mučenice' na listu se smjestio i manje poznati horor film 'Eden Lake', koji je svojoj 'realnom' radnjom ostavio itekako trag u ovome žanru. Također, lista ne bi bila potpuna da se na njoj ne nađe i koji paranormalni uradak, a svoj zadatak je ovdje u potpunosti ispunio 'Lights out'.
 
TOP HORORI 5-1
 
 
I na samom kraju liste, odnosno prvih pet filmova najčitanijih recenzija do sada na našim stranicama, zauzela su više i manje poznati naslovi. Od manje poznatih tu bi svakako izdvojili odličan i napeti horor film 'Ne diši', koji je apsolutna preporuka ako ste u potrazi za horor filmom. Autopsija Jane Doe je bio odličan film za cimanje u kinu, ali ništa manje neće biti jeziv ako ga pogledate i kući, uz ugašena svjetla i pojačanim zvukom. Od manje poznatih se smjestio i napeti 'Hidden', a sam vrh ove ljestvice zasluženo su zauzeli  filmovi 'Stranci' i 'Orphan' za koje vjerujemo da ne trebamo ništa puno pisati, jer da ih niste toliko tražili, ne bi ovdje ni bili.
 
Uživajte u gledanju. :)